Хоол үйлдвэрлэлийн технологи ажиллагааг зохион байгуулах, боловсронгуй болгох, эрүүл ахуй, ариун цэвэр, чанарын стандартыг хангасан хоол үйлдвэрлэх, ажилтнуудыг сургаж хөгжүүлэх, зааварчилгаа өгөх зэрэг үүрэгтэй ажиллана.
![](http://dpc.edu.mn/elselt/wp-content/uploads/2024/05/60r5f0uw-2.jpg)
Хоол үйлдвэрлэлийн технологи ажиллагааг зохион байгуулах, боловсронгуй болгох, эрүүл ахуй, ариун цэвэр, чанарын стандартыг хангасан хоол үйлдвэрлэх, ажилтнуудыг сургаж хөгжүүлэх, зааварчилгаа өгөх зэрэг үүрэгтэй ажиллана.